24/8

  Skolan är två dagar in & hela sommaren känns gången. Känner hur höstrusket börjar komma. Förlåt för oktoberdepp känslan, my bad. Men just nu regnar det utanför, Tora min vän smiter från skolan & drar till Grekland imorgon & jag är redan lite skoltrött. Trots omständigheterna så ska jag försöka hålla modet uppe; jag fyller år imorgon, det är Popaganda i helgen & jag firade nyss 8 fina månader med my love.

Lite i förskott.
Så glad över alla fina vänner som kom hit & förgyllde kvällen. Jag tror förresten aldrig jag haft så här många myggbett förut, men det var det värt.

Issue 3.
foto - p&p

emmaboda i engångskamera.
Trots att man just nu saknar det somfan & bara vill tillbaka så var det ganska najs att komma hem. Lägga sig i bubbelpoolen och bara chilla. Dragit på mig en efterfestivalförkylning. Känns segt. Nu är det bara några enstaka sommarlovsveckor kvar. Sedan avslutar vi sommaren med Popaganda. Det kommer antagligen också kommer bli helt jävla fantastiskt med band som Belle & Sebastian, The Magic Numbers med fleraawolalaa

emmaboda & lite till.

Nu var det ett tag sen jag senast knåpade ihop ett inlägg. & myckt har hänt sen sist. Förutom att många härliga sommarlovsdagar svept förbi så har jag flyttat klart, badat, varit på emmaboda, festat med mera. Mest nämnvärt är väl nästan emmabodafestivalen. Vi hade världens bästa camp & alla fina människor var där. Det var mycket galet som hände & i söndags lämnade jag lycklig småland med många nya erfarenheter. Att bli tagen av två civilare medan vi smet in till campingen under stängslet är nog ändå den mest konstiga av de alla. Och det konstiga i den konstiga situation var att vi alla hade festivalarmband. Twistat.

Nu ska jag möta upp karro, lämna in engångskamerorna på framkallning & ta en kaffe på det!

RSS 2.0