21/12 magic crystal
 Middagsmys med vin och mina älskade vänner dagen innan jul skolavslutningen. Och jag tror aldrig jag lidit så mycket som dagen efter, men med ert sällskap så blidde det ju ändå möjligt att genomföra mission skolavslutning. Nu blir det några veckors lov och sedan 10 veckors praktik. Fy sjutton vad skönt.lucia.

.Klockan närmar sig halv 2 denna måndag. Jag har inte kommit längre än till datorn. Och till skolan kommer jag nog inte alls idag. "Hemstudier" är vad det blir. + lite jobba.


Köldskadad


Ibland när jag har tråkigt så brukar jag tänka på denna bild. Den gör mig helt salig..Idag har jag jobbat på en julmarknad i några timmar och det känns som jag frusit sönder i princip hela kroppen. Tröstätit typ en hel godispåse sen jag kom hem. Känns liite bättre nu. Ska kolla ett avsnitt av Freaks and geeks så blir det nog bättre.


franco.
   .2.50 timmar slösar jag just nu på en film, inspelad på 50-t, med kasst ljud & bild. Bestående av ca 90% opera och 10% skit. My fair Lady heter den, för den som undrar och kanske har lite för mycket tid att bränna.
Allt detta bara för en oläst engelska boks skull, dumma skolarbeten.

I den gångna och föregående veckan har jag haft de värsta skolupplevelserna i mitt liv. Skolan har ätit upp mig innefrån och plågar mig till en långsam död. Åtminstone känns det så. Känner mig svimfärdig när jag bara tänker på skolan. Men nu är ett hundratal arbeten inlämnade och jag har bara enstaka sömmar kvar att sy på min kappa innan även den är klar. Sen är det bara en hel vecka kvar! +3 dagar. Ska försöka hålla modet uppe och kolla klart på My fair lady 

Sen får vi lov <33333333333<<<<<<<<<<<33<3<333<33343<33

RSS 2.0