bröl.
   .Om ganska exakt 24 timmar så har jag bigassmama svenska inlämning. Jag har inte ens börjat. Superdåligt. Beslöt mig ändå för att spendera helgen hemma i skogen för att faktiskt kunna göra detta. & för att kunna baka pepparkakor med mamma, syster & syskonbarn imorgon. Det sistnämnda känns dock troligast just nu. Ska sova på saken, så lär jag kunna ordbajsa 3 sidor romananalys imorgon kväll i sista sekunden. Det får nog bestämt bli så.

Min lugg har för övrigt en fjong.


söndag
   .Är så sugen på att införskaffa ett par sådana nu. Lagom till vinterns värsta, kallaste dagar. Dock är dom dyra och i skinn, något jag vanligtvis undviker att köpa om det inte är second hand. Men med tanke på hur vackra dom är, så kanske jag skiter i att det är skinn denna gång.

Helgen har varit väldigt mysig, även om jag inte känner mig ett skit utvilad idag. Fredags var jag ute med fint sällskap & drack öl. I går gick på fotboll och trots att det inte gick så bra, så var det kul ändå.
Nu sitter jag i soffan, njuter av kattsällskap och öppen brasa. Förfäras av halsont, regn och en hel del plugg jag borde ha fixat tills idag..jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks


   . Plötsligt skulle Halloween firas igen, och det cirka en vecka för sent (i alla fall enligt amerikanska traditioner). David slog till med fest, och det firade Lars med en hyllning till dennes mor. Iför hennes kläder dansade han med oss andra natten lång. Det var fint, även om minnet sviker smått in mot natt timmarna.

 

mellanmjölk

8.00, uppe med tuppen ute och sprang, i spöregnet med mensvärk och dålig musik i öronen, härdahärda. men efter det kändes det som jag kunde klara av i princip vad som helst. på börjat projekt göra om rummet, så resten av dagen spenderades med fina mami. vi inhandlade tapeter, färg och annat tjafs. lär ta ett tag innan vi blir klara, men känt mig sjukt produktiv idag. tränat, inte rökt och bara gjort nytta.
nu 19.00, abbsar efter fet mat, cigaretter och greys anatomy.

halloween


pimpen albin

fabian & jag
spökena christine & tora

Emo Ron, Harry potter & Terrortallibanen

jag & tora


Det blev en asrolig kväll och jag önskar jag kunde lägga upp alla kvällens bilder här. Med respekt till en viss person så gör jag inte det. Puss emil.

RSS 2.0