Ny hårfärg
.Lovat att slänga upp en bild på mitt hår. Färgade det igår & blev hyffsat nöjd. Inte världens skillnad, men efter att ha varit vitblond i 3 år känns det ju ovant

Pyttelilla lillasystern min

.Detta lilla skrynkelknyte, kallad Linnea, är hela 51 cm lång föddes 04.11 inatt. Snutt!


Myseliv
Har lov denna vecka. Påsk fucking lov. Jag kan inte med ord beskriva hur sjukt underbart det är. Stort plus på vädret också. Känns som sommar, nästan. Som svennebanan har man inte så höga krav på vad som kan kallas sommar. Man får nästan hormonrubbingar så fort det är några plus grader. Förjävla skönt iallafall.

Senaste dagarna har bara varit tokmysiga. & jag har mest myst i solen. Brände mig på näsan efter att ha suttit ute i 3 timmar. Som sagt, man är ju en riktigt svennebanan.

Känner mig för tillfället helt vildt spattig. När som helst kommer min lilla lillasyster födas. Vilken sekund eller dag som helst. WIiwiiwieieiiiiiiii (ja, som tidigare nämnt; hormonrubbningar)

INDIEN
.Idag fick jag veta att jag och min klassmate Linn är de två utvalda från våran skola som ska vara utbytes studenter i Indien på en design skola där nästa termin. Känns helt sjuuukt. Andra sidan jordklotet. Känner i skrivandets stund att jag kommer flippa. Herregud så långt bort. Som tur är, får ju med min bästa Linn. Så vi kommer nog klara oss. Men ändå; extas!
Nu ska jag försöka kötta klart ett långt & plågsamt engelska arbete. Vilket är svårt eftersom jag som sagt är i extas. Hehe är så töntig. Men okey, plugga nu var det ju.

Vår
.Ja, jag tror bannamig våren är här för att stanna. På riktigt denne gång. Kan nästan känna hur vintertrycket lättar från axlarna. Kan delvis vara vinterjackans avsaknad, men tror det är bristen på dygnet-runt-mörkret som också hjälper till. Underbart iallafall. Mindre underbart är att helgens schema ser ut typ såhär;PLUGGAAAAAAAGAGGAGAAAA. Känns helt okey ändå, för jag har så otroligt fina vänner. Som på nåt sätt gör så att jag pallar ändå. Var bara tvungen att säga det.

Pusssssgagaggaaaa

Berlinos
.Nu är nästan en vecka av Berlin inbokad i mitten på juni som 20 års present till min Albin. Känns feeeett!
I helgen var det en gubbig inflyttningsfest hos oss i Gubbängen, det var underbart med alla som kom men jäklar vad sliten jag är nu (och det är bara måndag). Kommande vecka kommer skolan sluka mig & antalet skoluppgifter som borde vara inlämnade bara ökarökarrr. Men snart(hehe nä) är det helg igen & då ska vi fira fina Tor-Leif som fyller 18. <3


RSS 2.0