Helg, ljuva helg.Fredagskväll med två puddingar, en fickplunta & mycket vin. Dansade så mycket att jag fick träningsvärk på lördagen. Då tog jag & Albin en trip till Ikea. Bakfull på Ikea en löningshelg, bättre än så blir det nog inte. Mycket blev inhandlat & om en vecka flyttar min babe hemmifrån.

Jag har nu en veckas lov framför mig. Det känns helt otroligt skönt. & imorgon bär det av till Bålsta för två dagars ridläger med mami. Inte ridit sen jag var 12, & då red jag varje dag. Kommer bli en känsla blandad av nostalgi & extremt mycket träningsvärk.


23/2

gif animators14 månader, hejja oss <3

bildvåg.

En liten bild blandning av snygga vänner, djur, modeller & annat.

godermorgon
Sovit typ 12 timmar inatt, känner mig som pånyttfödd! Konstigt uttryck, men det känns iallafall fruktansvärt skönt. Har fått ett återfall som håller mig uppe på nätterna; börjat läsa om alla Harry Potter böcker. Senast jag gjorde det var jag nog 8. Lite töntigt, men mysigt. Det är ju trots alla världens bästa bokserie, (nästan).
Dags att släpa sig in till stan för några timmars praktik.
Förresten så åker jag, criss & toren till London i mars. Kommer bli asnajs!

Nu ska jag borsta tänderna, hejjjj

Kvällssss
Nästan helt otroligt dålig dag (förutom finaste karolina på morgonkvisten), dåligt humör & väder, dåligt med pengar i 10 dagar till, dåligt med 18 års gränser (missar världens alla bra band), dåligt med anledningar att skriva till dig, dålig vana med kvälls ångest. eller mest pms.

Hoppas på något finare imorgon.


Fredag igen!

Ikväll är jag & mami barnvakt åt mina fina syskonbarn. Eftersom min syster & hennes kille ska ut och fira 5 gemensamma år, grattis! Den stora myskvällen till ära bär jag en militärkofta som jag secondhand fyndade härom veckan, love it. Dags att kila

love & other drugs

Såg nyss denna romantiska dramakomedin. Den var rätt fin, & jättehemsk. Värd att se!
Har plugg att göra som skulle kunna underhålla mig i flera veckor, men tyvärr har jag inte så lång tid på mig. Därför måste jag hetsplugga lite nu weao. I helgen ska jag bara ta det så lugn som möjligt med Albinladen.

Fredagsnatt


Sjukt jävla rolig kväll på en svartklubb/skola. Alkoholen var för billig för allas bästa och det dansades hela tiden. Men nu har jag hunnit ladda upp för en lång veckas slit, som tur är börjar vi gå halvdagar på praktiken imorgon. Det äger. Nu ska jag ta en enormt lång, efterlängtad långdusch.


Nyklippt
Imorgon är det fredag & fest. Sedan är det efterlängtad helg! Klippte mig idag, är medveten om att jag valde en emobild. Men bättre än så blir det inte just nu. Ska kolla Svensk maffia & sen krypa till kojjs

2/2

I brist på annat och i väntan på det varma halvåret kommer här en bild från i somras någon gång. Ser bara så gaalet ljus, varm & skönt ut.

Klockan är typ inte ett piss med jag är ändå helt redo att gå och lägga mig och sova (känt så sedan typ kl 3 i dag). Är med andra ord sjukt jävla trött. Var uppe med tuppen vid 9 och hjälpte till på Berns inför visningen idag. Den gick superbra och det var riktigt roligt. Kanske slänger upp några bilder därifrån sen.

Imorgon ska jag klippa av mig håret en bit, får se hur det går. Kanske får bli en bild på det också.

RSS 2.0