Dygnet-runt-trött
& allmänt rätt oinspirerad. Dagarna flyter in i varandra. Nätterna är alltid pyttekorta & bjuder på lite sömn. På helgerna blir nätterna läängre, men fortfarande lika sömnfattiga. Istället resulterar de i måndagsångest för hela slanten.
Mycket är en röra, och så har det känts länge. Som tur är känns det som röran succestivt bara blir mer & mer uppklarad ju närmare sommarlovet man kommer.
Mitt sista sommarlov, orden smakar beskt. Kul, nej. Sedan börjar 8-5 livet på nån halvrolig arbetsplats, antagligen. Motiverande. Förhoppningsvis får man något relativt vettigt att göra, bara jag kan spara pengar & resa så är jag nöjd ett tag.
Men 10 veckors sommarlov, ett till helt skolår, 1,5 månader i Indien + massa annat står mellan mig & studenten. Så även arbetssituationsröran lär succesivt hinna lösa sig.

.. Ne inget pepptalk här heller. Men jag har lite pms.

GrillkorvFoto Christine Norin

Ljuvlig grillkväll med klass kamrater, vanliga kamrater, pojkkamrater och andra.
Kvällsro


Är ständigt stressad över skolan, stipendiesökande, sommarjobb mm. Nu är det metime, må vara ett töntigt ord men oj så behövande. Hinner läsa liiitelite ur BON innan jag måste sova, för att kunna gå upp kl 06.00 imorgon. Sova, äta, bajsa, plugga, sova - känner mig som ett vilddjur med primitivt tänkande. Känns som det är det enda jag hinner!

Berlin

Nu har vi hittat en cozy liten lägenhet i en asmysigt område i Berlin som jag & Albin ska hyra veckan vi är där!


Godnatt
.

Home is whenever im with you

-

RSS 2.0