Halloween.Först var vi hos Karfan (Karolina+Stefan) & fixade oss. Sedan drog vi till Albin på halloweenfest, & till slut drog vi ut. Riktigt bra kväll med närmaste vännerna, precis vad jag önskade nu innan jag åker. <3Bridescorpe.

.Igår & idag har vi kikat på saker till våra Halloween outfits, samt tills på onsdag då det är The factory!
Vilken dunder vecka detta blir woaaoah

[10 dagar kvar i Sverige]


Fredag

. Bilder från förra fredagen när vi firade Frejas 20 års dag på Spy bar.


Idag blir en intensiv fredag.
09.00-10.00 ute & springa, 11.30-13.30 lunchmöte med Rotary där jag ska hålla föredrag & få ett stipendium, 14.00-15.00 få en tid till resevaccineringen sista delen, därefter ska vi hettsa till Indiska ambassaden innan dom stänger så vi kan få hämta ut våra visum som äntligen är klara, & efter det så hoppas jag hinna till en bank & fixa  med lite pengar, så att jag efter det kan köpa en ny mobiltelefon. Självklart en Htc heheh kommer aldrig konvertera till iphone hehe så detsååe


NU måste jag hetts fixa mig & träna in det jag ska säga under mitt föredrag ehhrwejrwkqelf hetts

Neverland
.Trött-söndag, åh vilken klassiker! Slänger nog upp lite bilder från helgen senare


Tidsrush.
.Hittade en gammal bild från förra halloween (vilket känns som det var bara nåra få månader sedan). Inser bara hur snabbt tiden går hela tiden, måndag-söndag, januari-december eller år-år.
Atm hinner jag knappt med allt det jag ska göra i veckorna, & ännu mindre det jag ska göra på helgerna!
Bara ikväll ska jag fylla i visumansöknings blankett, skissa på en kollektion, städa mitt rum mm. Ser mest bara fram mot helgen, den lär bli rätt jäkla grym


Oktober.

.En ledig måndag, hur jävla ofta önskar man inte att man hade det? Jo precis, ungefär en gång i veckan. Idag hade jag turen att ha en studiedag, fantastiskt. Startade dagen hos min syster, men efter det har jag mest ägnat den åt måstegörasmedjagvillskjutauppdet-grejer. Tog mig bl a itu med min s k horisontiella garderob och grävde mig igenom det ca 1 m tjocka klädtäcket. Blev så stolt över mitt nystädade rum att jag var tvungen att fota det lite ehe (note to self: se vad fint det blir om man städar nån gång!!!!)
RSS 2.0