Liten & sliten.

Efter några veckors praktik hos Camilla Norrback kan jag bara säga att jag stormtrivs, och att det är ljuvligt att inte behöva besöka skolan. Riktigt lika najs skulle det nog inte vara utan underbara Christinefin som sällskap. Men dagarna är längre än jag är van vid så är smått besatt av att få sova så fort jag kan, och det är exakt det jag borde ha gjort i helgen.

Men i fredags var jag ute, trots att jag skulle upp 9 på lördag. Bra val Louise, bra val. Lördagen var iaf väldigt värd att gå upp tidigt till. Hjälpte en stylist backstage på tre modevisning på Berns (Sthlm fashion week), det var sjukt kul. Inte mist var det angenämnt att hjälpa till med av och påklädnad av 10 manliga modeller á la grekiska gudar. He he.

På kvällen av vi hos lilla Jonas och småfestade, och trots att det varken blev speciellt sent eller något så känner jag mig helt slut (antagligen sömnbrist). Det är skönt att vara hemma hos far min på landet i Trosa. Nu sitter och avnjuter vanilj värmeljus & Regina Spektor. Smutt gott folk!

Plus & minus

- Min hals har ökat till ungefär sin dubbla omkrets, har något slags oidentifierbart halsvirus. Jag missade första dan på praktiken hos Camilla Norrback. Jag har feber, och jag har så tråkigt. Höjdpunkten på de två senaste dagarna har varit när iprenen gått ur kroppen och det varit dags att ta en till. Efter att ha haft chansen att se utställningen "fashion" på Fotografiska i snart ett år, så blir jag stört sjuk när det äntligen är dags. Igår togs den bort. Jag har tittat så mycket på Gossip girl att hennes röst ekar i mitt huvud när jag tänker (hennes röst på svengelska). Mitt hundvakts uppdrag som pågått sedan några timmar tillbaka går inte bra, hon vägrar kissa (trots att jag gjort det där töntiga kissa-ljudet så fort hon börjat huka sig.)

+ Jag har jättegulliga gröna halstabletter som smakar mint och domnar av hela munnen. Obehagligt men lugnande. Fram tills imorgon någon gång är jag vakt till världens sötaste hund. DET ÄR SÅ SKÖNT ATT VARA HEMMA OCH DEGA. Kan dricka te från morgon till kväll (bra mot halsen) och känna att det är värt trots toabesöken var femte minut. Jag är glad trots att min minus sida just nu överväger mina plus i vardagen.

sista biten av 2010
Efter julafton + ca en veckas extra firande av jul, många fina julklappar (bla en ny symaskin wii) & en riktigt äventyrlig nyårsafton så är det sannerligen nästan skönt med vardag igen. Desto mindre roligt att knappt bara en vecka återstår av lovet. 

Lite nyårs bilder ♥


RSS 2.0