.






.Nytt sen sist; kan konstatera att mitt förslag till tradition (måndags shopping) i föregående inlägg kanske råkat bli just det - en tradition. Jag skyller på höstfeelings, ok. Nytt är också att jag nu gått genom snart 2 dygn som vegan. Det är något jag velat bli länge, så hoppas det funkar nu. Har under denna tid även avstått helt från koffein & socker. En riktig utmaning! Men det känns som en bra vecka so far




.


Nakkna ss11



.
Måndagar är förpestade. Kollar livestreamat från Londonfw & drömmer mig bort. Cheesyyyy but true. Denna särskilda måndag är lite extra förpestad då jag precis insåg att True blood hade säsongsavslutning förra veckan & att jag numera inte har mycket som förgyller veckobörjan. Jag får införa någon tradition.
Kanske shoppa något varje måndag. Inser att det inte är det minsta jävla hållbart för varken ekonomi eller miljö. Men det gör mig pinsamt lycklig

Torsdagsnatt









.Jäkla snygga vänner & en jäkla (?) kväll.

@ Bonden & Solidaritet

Tisdagstrött.




.Idag har jag och Linn bokat biljetter & vaccinerat oss inför Indien resan, jejje. Så småning om kommer det gå att följa oss på http://sthlmtojaipur.blogspot.com.



p-arty






.En salig blandning av bilder från den förra & denna helg samt från i onsdags. Helg grymma kvällar på Ace & Marie Lavaue <3

september.







.Enligt SMHI är det inte officiellt höst i sthlm fören 26/9. Jag tycker redan att det märks somfan, på gott & på ont. Höstmys är ju mys i särklass & defenetivt något man saknar resterande delen av året.
& den sista sommar månaden har varit helt galet bra. Helt sjukt bra. Konstig, slitig men fantastisk. Nu är jag pank & lycklig.

I september ser jag fram mot; ännu mer fest, dans, höstshoppa, vin, mys, bra filmer, ta fram den stickade delen av garderoben, Berlin med bästa, dans, dans & dans.

Desto mindre ser jag fram emot; att vara pank, kyla & plugg.

RSS 2.0