Sjukling

.Under den gångna veckan har jag varit drabbad av den segaste förkylningen/influensan i världen. Den har delat med sig av 39 graders feber & en jävla massa snor.
Nu mår jag relativt bra igen, och skolan står på planeringen imorgon. Är så sinnessjukt rastlös & i behov av umgänge. Eller egentligen bara någonting att göra. Har tittat två hela säsonger Skins & sovit bort dagarna. Skönt, ja.

Idag fyller förresten fina far min 51 år & det ska firas

Hejdå (Mossan är så fin)

Nytt


.Blus & turban råkade jag köpa idag. Väska+shorts köpte jag i London. Nu tycker jag vardagen kan få bjuda på lite vår, pengar & fest snart

London pt2 (smuts & skit)


- Bilder lördag, söndag & måndag. Blandat från Camden, hemmafest & oxfordstreet. Det var en grymt rolig helg & jag tror aldrig jag haft sån sömnbrist & bakfylla som efter detta. Inte heller har jag bränt pengar så snabbt. Men hela resan var sjukt nice & jag vill bara tillbaka nuuu.

London pt1 (hela & rena)

- Bilder från första & andra dagarna i London. Var där fredag till måndag med finaste Criss & Tora. Vi fick mycket gudning av Freja också som tur var. Bilderna är från b la Portobello market & något nice secondhand kvarter vi var i.

resefeber & packångest
.Saker & ting har förändrats lite i min väldigt oglamorösa lilla vardag. Jag har delvis flyttat hemmifrån, egentligen min bf, men känner mig väldigt delaktig haha. Söderort, förort, mysort, där vi håller till. & jag har under veckans gång insett att det tyvärr snart är slut på min nästan 3 månader långa praktik hos Camilla Norrback. Känns helt sjukt att jag ska återställa mig till ett 8-5 schema i skolan igen, obegripligt. Har trivts så rusktigt bra med att inte behöva plugga varje dag.

För närvarande oroar jag mig mest över vad jag ska packa ner, hur jag ska hålla mig lugn på planet & för hur mycket jag kommer shoppa.
Efter bilderna att döma ser jag inte ut att ha så mycket att göra, men den ena visar en del av min packlista & den andra ungefär hur jag känner mig (tjocktbullbarn).


längtan


foto_lundlund camillaåkrans


Vill ha ljus, sol, grönt, nyrakade ben, blommor, för lite att tänka på, molnfri himmel, solglasögon, sommarlov, svala kläder, stränder, picknickar & för mycket tid

i dont want to be alone tonight

Jobbat nästan hela dagen. Nu har jag tänkt plugga, språksociologi av alla trevliga ämnen, men så blev det inte. Är så fruktansvärt lätt distraherad. Nu blir det kaffe & cigg så kanske jag kan hitta motivationen igen.

har förresten två önskemål;
-död åt melodifestivalen. vad är det för hysteriskt jävla jippo. allvarligt talat, kan inte folk lägga pengar & energi på annat, och skona oss andra från fruktansvärt dålig musik, plz.
-också död åt de fula stickade mössorna med en stor jävla pälsboll på. vad är det för konstigt & osmakligt mode egentligen?

ursäkta pmsen & välkommen åter

RSS 2.0